Špotový Strelecký klub Artemis
bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy

ŠSK Artemis

Strelecký klub Artemis Zvolen

IPSC streľba

Extraliga SADS a Slovenský pohár

Vážení členovia ŠSK Artemis. máme už výsledky Extraligy a Slovenského pohára. Touto cestou by som sa chcel poďakovať členom Artemisu za dosiahnuté výsledky. V obidvoch ligách sme aj v STD aj PRD obsadili prvé miesta, v senioroch v STD sme obsadili druhé miesto. celkovo do 10 miesta bolo 14 našich strelcov. Gratulujem a ďakujem za reprezentáciu klubu.

Extraliga SADS PRODUCTION

1. miesto  Andrej HRNČIARIK

4. miesto  Andrej MAJLING

5. miesto  Karol ŠEFRANKO

9. miesto  Miroslav SABAKA Mgr.

Extraliga SADS STANDARD

1. miesto  Ondrej Pupala

1. miesto Lady Petra SABAKOVÁ 

7. miesto Miroslav HUKEL (zároveň 2. miesto senior)

Slovenský pohár PRODUCTION

1. miesto  Andrej MAJLING

3. miesto  Miroslav SABAKA Mgr.

4. miesto  Karol ŠEFRANKO

6. miesto  Marek BRZUĽA

8. miesto  Maroš Lazorík

Slovenský pohár STANDARD

1. miesto Ondrej PUPALA

5. miesto Miroslav HUKEL (zároveň 2. miesto senior)

7. Pavol STANKO

 

Karol, pridaj, dve štvrté miesta, škoda, možno tento rok sa ti to podari. 

 

Predseda ŠSK Artemis

 

 

 

Važení členovia SSK Artemis.

S členským som sa moc neponahlal a to z dôvodu že stále nevieme kolko budeme platit za strelnicu a kolko dostaneme dotácie zo SADS. Členské na rok 2015 je zatial nezmenené, tj 15€ bez strelnice a 25€ so strelnicou. Momentálne neviem povedať komu preplatíme členské do SADS a do Klubu. Ale ak by niekto už mal vyplatené a bude mať nárok na "Odmenu", tak sa mu peniaze vrátia. Členské požiadam na ruku, v opačnom prípade kontaktovať ma na sinergy@sinergy.sk.

 

 

2%   

tlačivá a pokyny na stiahnutie

 

Športovo-strelecký klub Artemis združuje záujemcov o športovú a praktickú streľbu. Členovia klubu sa zúčastňujú súťaží v praktickej streľbe (pod hlavičkou Slovenskej asociácie dynamickej streľby - SADS) a v športovej streľbe (pod hlavičkou Slovenského streleckého zväzu - SSZ). Klub je zameraný hlavne na praktickú streľbu podľa pravidiel IPSC, ale máme aj členov, ktorí sa zaoberajú športovou streľbou podľa medzinárodných pravidiel ISSF.