Špotový Strelecký klub Artemis
bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy

ŠSK Artemis

Strelecký klub Artemis Zvolen

IPSC streľba

Strelnica Sielnica

Važení členovia ŠSK Artemis. Na strelnici v Sielnici bol "prúser" ohľadom bezpečnosti, pokiaľ nastane este jeden taký problem, letíme z tade všetci. Dúfam, že tejto vete porozumel každý!!!

Pár pravidiel, ktore sa nie vždy dodržujú - budú kontrolované a za ich porušenie vám bude zamedzený prístup na strelnicu (žiadna prvá, druhá vystraha, rovno bude zamedzený pristup)

- pisanie sa do knihy - POVINNÉ

- poznať prevádzkový poriadok strelnice - POVINNÉ

- zamedziť odrazom striel ponad valy - BEZPODMIENEČNÉ

(odraža sa aj od zeme, tj. keď si strielate popod nohy do terča a máte ho voľne v strelišti, tak to lieta ponad val!!!, odráža sa aj od zle postavených poprov!!!)

- používať ochranu zraku aj pre divakov

(už ma nebavi stale niekoho upozorňovať, že nemá okuliare - aj za toto bude vylúčenie zo strelnice)

Do konca mesiaca preškolím všetkých, čo chcú chodiť na strelnicu, kto nebude preškolený, nebude mať vstup na strelnicu povolený!

Chcel by som to spraviť hromadne, niekedy cez víkend, formou grilovačky a nejakej malej klubovej sútaže.

 

Dúfam, že vo vlastnom záujme každý člen klubu pochopil o čo tu ide, ja budem námatkovo robiť kontroly zápisov v knihe, prípadne budú otázky ohľadom prevázdkového poriadku strelnice.

Ondrej PUPALA