Špotový Strelecký klub Artemis
bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy bezpecnostne sluzby, systemy, ochrana objektov, strazna sluzba, bezpecnostne kamerove systemy

ŠSK Artemis

Strelecký klub Artemis Zvolen

IPSC streľba

Členské 2024

Vážení členovia ŠSK Artemis,

 výška členského poplatku do klubu na rok 2024 je 50 €.

 Členský poplatok do SADS je 15 € (regular, senior, supersenior, lady) a 5 € (junior a action air).

 Platba musí prebehnúť na účet klubu do 15.1.2024. Po tomto termíne, platby vraciam späť (prípadne je nutné uhradiť 50 € pokutu k členskému)!

 

Upozornenie :

 Pre tých, ktorí sú členmi klubu viac ako jeden rok (sú členmi klubu od roku 2023 a menej), majú vydané potvrdenie pre PZ SR o členstve v klube (tzv. É-čko) a nezúčastnili sa v roku 2023 žiadneho preteku, je výška členského poplatku do klubu na rok 2024 navýšená o 40€ k členskému. To isté platí aj pre tých, ktorí chcú využívať v roku 2024 strelnicu a nezúčastnili sa žiadného preteku v roku 2023.´

 

Tí, ktorí chcú využívať v roku 2024 aj strelnicu - navýšenie o 10 €.

 Tí, ktorí sa nezúčastnili pretekov pod hlavičkou klubu, teda pretekov sa zúčastňujú pod iným klubom (v SADS, alebo SSZ sú vedení pod inými klubmi ako ŠSK Artemis) a strelnicu chcú využívať len pre svoj vlastný tréning - výška členského poplatku je 120 €.

 Tí, ktorí sa v roku 2023 zúčastnili minimálne štyroch pretekov LV III a vyššie je výška členského do klubu 1 € (aj so vstupom na strelnicu).